presentació...

Què passaria si... 21 nois i noies compartissin 12 dies a la vall d’Artigues?

Què passaria si… tinguessin l’oportunitat de créixer com a grup i com a persones?

Què passaria si… volguessin explorar l’entorn, la natura, el moviment, el cos,

les històries, la forma de les coses…?

Què passaria si... tu formessis part d’aquest projecte...?

La Clara, en Xavier i la Leni, ens plantegem aquestes preguntes i volem crear un espai on descobrir junts les respostes.

 

Us proposem uns campaments ubicats en un paratge natural prop de la muntanya de Montserrat, un indret poblat per persones que també cerquen respostes, un espai on s’investiguen i posen en pàctica opcions de vida sostenibles i saludables, on la comunitat i les relacions juguen un paper important per acaronar els reptes que ens planteja

el sistema de vida actual.

 

Uns campaments on tindreu l’oportunitat de conviure amb un grup, de prendre decisions, d’assumir responsabilitats, de ser acompanyats per persones que poden facilitar el gran repte de la convivència. Uns dies on us oferirem tallers i activitats de diferents àmbits, relacionats amb la natura, amb l’art, la sostenibilitat, la pròpia percepció del cos… Marxarem d’excursió, explicarem i crearem històries, farem el dinar, tancarem els ulls imaginant que flotem, i sobretot ens ho passarem molt bé!

 

Som tres persones vinculades al món de l’educació que tenim moltes preguntes i poques respostes. Disposem d’un bagatge, de camins plens de riqueses i aprenentatges que ens permeten oferir eines, recursos i punts de vista i ens ve de gust compartir aquesta aventura des de l’acompanyament respectuós.

 

Volem generar un espai de confiança, un lloc agradable i divertit on ens anem destapant, obrint i sincerant, més enllà dels personatges que estem acostumats a interpretar, un lloc on l’experimentació i la transformació siguin possibles. El que passarà en aquests campaments es dibuixarà sobre la marxa i serà una creació de tots els participants, com ho és la

societat, com ho és la vida.