on serem...

Els campaments Naturem 2016! es realitzaran en el terreny d’acampada i les instal·lacions d’Irehom, l’Institut de Recerca Holística de Montserrat. Un espai que neix de la necessitat d’estudiar els nous paradigmes als que cal fer front aquest S.XXI. des d’una perspectiva holística, és a dir, oberta, integral, sinèrgica i creativa.

 

Si en voleu conèixer més sobre Irehom, entreu a  www.irehom.org

com arribar-hi...

Per arribar a la finca de Casasaies seu d’Irehom, el primer que haureu de fer és acostar-vos a la zona de Manresa i especialment a la Carretera del Bruc BP-101. Per accedir a aquesta carretera ho podeu fer des de Manresa per la C-37 o des del Coll del Bruc per la A-2, si sortiu des de Barcelona o rodalies.


Un cop agafeu la carretera del Bruc, just abans d’arribar al restaurant “Ca la iaia” (km11 aprox.) si veniu des de Manresa, veureu una casa de color crema a l’esquerra de la carretera amb un cartell groc gran que hi posa “Hípica Montserrat”. Si veniu des del Bruc, la casa us quedarà passat "Ca la iaia". Agafeu aquest camí de terra i just després (20m) heu d’agafar el camí que queda a la dreta. Seguiu per la pista uns 2km. Veureu un cartell de bassa de bombers en un encreuament, heu de passar per l’esquerra i al cap de 1km ja sereu a Casasaies-Irehom. Durant el trajecte pel camí de terra trobareu cartells d’Irehom en els punts claus. Si esteu atents no us podeu perdre.

 

Consulteu el mapa clicant  AQUÍ

Per veure la ruta des de Manresa, cliqueu  AQUÍ

Per veure la ruta des de Barcelona, cliqueu  AQUÍ