com apuntar-se...

El període d’inscripcions als campaments estarà obert fins el dia 20 de juny.

 

Si vols reservar la teva plaça cal que ens facis arribar un mail a naturem2016@gmail.com indicant:

 

- Nom, cognom i edat del participant

- Nom i telèfon de qui fa el contacte

- Tarifa per la qual voleu optar (veure preus)

 

Nosaltres et respondrem indicant si hi ha places disponibles i, en cas afirmatiu, et facilitarem un número de compte perquè puguis fer el primer ingrés (100€).

preus...

Ens agradaria que ningú quedés fora d’aquests campaments per qüestions econòmiques. Això no ho podem garantir, però hem decidit fer una tarifa flexible perquè cadascú pugui escollir en funció de les seves possibilitats, en quina de les tres opcions es vol inscriure.

 

Així doncs, proposem tres tarifes i us animem a que, amb tota la consciència i sinceritat, decidiu quant podeu pagar per l’activitat...

 

 

 

Pedraforca (470€)

 

Si t’ho pots permetre, i pagar 35€ de més no et resulta un problema, pots triar aquesta tarifa. El que tu paguis de més, servirà per ajudar altres famílies que no poden assumir la despesa de la tarifa sencera, i en canvi tindran la opció de participar mitjançant la reduïda.

 

 

Montserrat (440€)

 

És la tarifa bàsica, la que cobreix el cost de l’activitat. Amb aquesta tarifa et garanteixes tenir plaça.

 

 

La Mola (380€)

 

Si l’esforç econòmic que has de fer per apuntar al teu fill/a als campaments és molt gran i no pots accedir al preu de la tarifa Montserrat, aquesta és la teva tarifa. Si hi vols optar, t’hauràs d’apuntar a una llista d’espera i, en la mesura que hi hagi persones que hagin escollit la tarifa Pedraforca, anirem oferint les places en tarifa reduïda.

 

Alerta, si t’apuntes a aquesta tarifa, no et garantim que tinguis plaça per a realitzar l’activitat. Si no et poguéssim oferir plaça en aquesta tarifa, només en el cas que en tancar les inscripcions quedin places lliures, et podríem oferir que canviessis a la tarifa Montserrat. Per això diem que aquesta tarifa és només per aquells que necessitin molt el descompte.

avís...

Si no som prou per fer caliu, cadascú al seu niu! Volem dir que si no som un mínim de participants, ens reservem la possibilitat de no realitzar l'activitat.